مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر حادثه

باسلام بنده در اسفند ماه سال 401تصادف کردم خودم راننده مقصر بودم و بعد ازمراحل طول درمان پزشکی درسال 402به بیمه ایران مراجعه کردم میگوید دیه شما براساس سال تصادف است نه به نرخ روز راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیه بر اساس انچه در بیمه نامه قید شده و قطعیت یافته پرداخت میگردد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دیه راننده مقصر بر اساس بیمه حوادث وبه نرخ زمان حادثه میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در مورد راننده مقصر بر اساس زمان حادثه دیه پرداخت میشود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام دیه با توجه به تاریخ مطالبه شما محاسبه می‌شود قاعدتا مابه التفاوت را باید از دادگاه مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
طلق قانون ، دیه ، خود راننده مقصر حادثه ، طبق نرخ زمان تصادف محاسبه و پرداخت خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون بیمه راننده بیمه حادثه است نه شخص ثالث

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
دیه در قوانین جزایی ایران به عنوان جبران خسارت جسمانی و یا مالی به دیگر شخص در صورت وقوع حادثه تعریف شده است. برای محاسبه دیه، باید به مقررات و قوانین مربوط به سال تصادف توجه کرد. در صورتی که سال تصادف شما 401 بوده است، دیه بر اساس آن سال محاسبه خواهد شد و

اگر قبلا با شرکت بیمه تماس گرفته‌اید و مشکلی در محاسبه دیه وجود داشته، می‌توانید با مراجعه به دفتر مرکزی شرکت بیمه ایران و یا با تماس با شماره تلفن های پشتیبانی آنها، از آنها بخواهید تا برای شما دیه را با توجه به قوانین و مقررات مربوط به سال تصادف شما محاسبه کنند.