مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام مهریه

باسلام
دیروز برایم اجرای احکام مهریه در قبال پرداخت پیش قسط و نیم عشر دولتی آمده است که ظرف سه روز باید مراجعه نمایم. ایا باید در این سه روز کل این مبلغ را پرداخت نمایم یا 10 روز پس از مراجعه فرصت پرداخت دارم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت صدور اجرائیه تا 12 روز مهلت دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
ظرف ده روز که روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمی‌شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

عموماً در اجرای احکام مهریه، مهلتی برای پرداخت مبلغ تعیین می شود که معمولاً 10 روز پس از مراجعه به دادگاه است. اما، بهتر است با وکیل خود در مورد این موضوع صحبت کنید تا از شرایط دقیق مطلع شوید

موفق باشید