مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام مهریه

باعرض سلام درسال 1400به خاطر مشکلات عدیده ای که با همسرم داشتم مهریه ام را به اجرا گذاشتم وپرونده را به اجرای احکام بردم وتوانستم با توقیف حساب بانکی اش بخشی از مهریه ام را قبل از صدور حکم نهایی وصول کنم در سال 1401 حکم نهایی وتقسیط بقیه مهریه مبنی بر ماهی 10 سکه صادر شد آیا باز لازم است که به اجرای احکام حکم نهایی برده شود یا خیر دیگر نیاز نیست .ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.در سررسید اقساط درصورت عدم پرداخت، به اجرای احکام مراجعه و جلب یا توقیف اموال بگیرید