مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

بنده ماشین خود را به شخصی فروخته ام. مبایعه نامه داریم. اما بخشی از مبلغ لوازم خانگی بوده اما متوجه شدم دسته دوم هستن و خراب. همان لحظه با پلیس تماس داشتم و حضور پلیس و تماس از طرف مامورین به جهت بازگردانیدن ایشان و اینکه توجهی به پلیس نداشتن از طرف خریدار. خیانت در امانت میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

با سلام.اثاث کارشناسی سپس دادخواست مطالبه خسارت و ضرروزیان طرح نمایید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، خیانت در امانت محسوب نمی شود، پیشنهاد می شود که با مصالحه قضیه را فیصله دهید در صورتی که تلاش تان فایده نداشت می توانید در صورت وجود عملیات متقلبانه از وی با عنوان کلاهبرداری شکایت به عمل آورید.