مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه عادی بین وراث که یکی از وراث امضا نکرده و قبول ندارد

سلام. بنده درسال 85 سهم ال ارث 3وراث را از طریق املاک خریداری کردم درسال1401وراث اقدام به نوشتن تقسیم نامه عادی بابت زمینهای زراعی کردند زمین طبق سند 96821مترمیباشدکه کارشناسی که خودشان اوردند متراژزمین را زده حدود110000متربنده موقع امضأ نوشتم که متراژ سند را قبول دارم همه امضا کردندحتی وراثی که بنده سهم الارث شان را خریده ام و یکی از وراث فروشنده که فوت کرده ورثش امضا کردن ولی یکی از خواهرام قبول ندارد و امضا نکرده برای ابطال ان باید چکار کنم ممنون از وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اول باید اسناد بررسی شود
ولی با این حال اگر تقسیم به غلط باشد قابل ابطال است
در صورتی که وراث رضایت به تقسیم دیگری بدهند موضوع تمام است و هر طور وراث تصمیم بگیرند بر همان نحو عمل خواهد شد