مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجراییه برای ضامن

با سلام، بنده در سال 93 مبلغ 15میلیون از بانک مهر اقتصاد وام برداشتم که با در صدش باید 24 میلیون پرداخت کنم حدود 7میلیون و 500 هزار تومان از قسط رو پرداخت کردم ولی به علت مشکلات بزرگ از قبیل تصادف و بیماری خانمم و بعد تعدیل نیرو از شرکت نتونستم اقساط رو بپردازم بانک 24 میلیون مطالبه کرد که دادگاه این حکم رو رد کرد و به کارشناس ارسال نمود کارشناس هم حکمی صادر کرده که یکجا تسویه کنم که مبلغش هم حدود 16 میلیون و 400 هزار تومان هستش، و نتونستم واریز کنم الانم برای ضامن حکم اجراییه صادر شده چکار میتونم بکنم که اقساط رو باز خودم ماه به ماه واریز کنم به ضامنم اذیت نکنن، با تشکر از راهنمایتون خسته نباشید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

معمولا روال بانکها با بدهیا دیگر فرق میکند طبق قراردادی که میبندید اما شما تقاضای اعسار بدین انشالله که مورد قبول واقع میشود

پرسشگر :

ممنون از راهنمایتون، اقدام کردم انشاءالله جواب میده

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

با عرض سلام دادخواست اعسار و تقسیط در دادگاه مطرح کنید و.خودتون اقساط،رو.بدید یا اینکه با بانک مجددا توافق کنید