مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ بدونه مزاحم

با سلام، بنده یک واحد سند دار رو پیش خرید کردم که تا حالا 50درصد کار پیش رفته فروشنده هنگام قرارداد پارکینگ رو بدونه مزاحم ( دارای پارکینگ بدونه مزاحم ) حالا با توجه به ارایش پارکینگ و تاییدیه شهرداری ساختمان جوابگوی همه واحد ها برای پارکینگ نیست، فروشنده هم میخواد با کم کردن ابعاد پارکینگها حداقل یک یا دو پارکینگ بیشتر در بیاره
حالا من میخواستم ببینم با توجه به نوع پارکینگی که تو قولنامه ذکر شده ادعای پارکینگ اختصاصی و تایید شده شهرداری بکنم؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

بله
پارکینگ استاندارد دارد و نمیتواند خیلی کم کند