مشاوره حقوقی رایگان - جانباز متوفی

سلام پدر من در جنگ با عراق به علت موج انفجار و ترکش و از کارافتادگی در کمیسیون فقط 11درصد دادن بهش ولی قبل اینکه حقوق بگیره فوت شد و پرونده دوباره به کمیسیون ماده 15فرستادن ولی الان 5درصد شده میشه راهنمایی کنین لطفا چون کسی واضح جوابی نداده و اینکه جانباز متوفی حق و حقوق خانواده چقدر هستش ممنونم،

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

به اداره مربوط به ایثار گران باید مراجعه کنید قوانین و وکلای خاص خود را دارند .

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
تا آنجاکه من اطلاع دارم خدمتتون توضیح میدم درخصوص جانبازان عزیز چندسال پیش قرار شد کمیسیونی جهت تجدیدنظر در درصد جانبازی متشکل از افرادی معتمد که گفته میشد از طرف بیت رهبری تعیین میشدن،که اینکار انجام شد و بدلیل سختگیری های که این کمیسیون داشت و با توجه به تعاریف جدیدی از درصد مجروحیت بسیاری از جانبازان محترم از درصد جانبازی آنها کم شد البته عده اندکی هم به درصد جانبازی آنها اضافه شد گروه بندی هم انجام گرفت در چهار گروه 1-زیر25درصد2-25درصد تا 50درصد3-50درصد تا 70درصد4-بالای 70درصد تقسیم بندی صورت گرفت و مزایا و امتیازهای بنیاد براساس این چهار گروه درنظر گرفته شد اصولاً تا آنجاکه من اطلاع دارم درصورت تایید از کارافتادگی و یا رسیدن سن جانباز به 55سال به بالا برای جانبازان محترم گروه زیر 25درصد حقوق و مستمری پرداخت میگردید البته مزایایی از جمله پرداخت تسهیلات وام مسکن قرض الحسنه با اق