مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 38 جانبازان

سلام همسرم جانباز متوفی است وحالت اشتغال بنیاد شهید بوده وازطرفی چون سالها درکارخانه کارمیکرده ازتامین اجتماعی مستمری میگیرم سوالم این است که ایا رای ماده 38 شامل همسرم میشودوسوال دوم این است که الان سالهاست بنیاد به بنده عیدی پرداخت نمیکند خواستم بپرسم کارشان قانونی است/لازم به توضیح است که همسرم داوطلب به جبهه اعزام شده ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرکسی فقط میتواند یک حقوق بگیرد چون شما از تامین اجتماعی حقوق می گیرید حقوق بنیاد قطع شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید.