مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام وکلای محترم ، خسته نباشید
من 4 روز دیگه دادگاه نفقه دارم ، ممنون میشم راهنماییم کنید
خانم بنده دو هفته بعد از عروسیمون خونه رو ترک کرده و رفته ، من احضار هم زدم ولی نیومده و حتی جهازشم اومد برد ، و در جواب احضار من گفته خونه مستقل و وسایل خونه که مورد تایید کارشناس دادگستری باشه تهیه کنم تا بیاد زندگی کنه ( خونم طبقه بالای خونه بابامه و از هر لحاظ مستقله ، فقط راه پله مشترک داره )
1. حالا خواستم ببینم باتوجه به اینکه خودش خونه رو ترک کرده و من احضار هم زدم و نیومده ، نفقه بهش تعلق میگیره یا نه؟
2. ایا دادگاه ازم میخواد که خونه مستقل تهیه کنم؟ یا اینکه طبقه بالای خونه پدرم با توجه به اینکه همه چیزش جداست ، مستقل حساب میشه؟
3. وسایل خونه که باید تهیه کنم باید در چه حدی باشه که کارشناس تایید کنه ؟ نو باشه یا کهنه؟ کامل باشه یا در حدی باشه که نیاز های اولیه تامین بشه؟

پاسخ ها :

بیتا اخوان مدرس

سرکار خانم بیتا اخوان مدرس :

با سلام. شما در دادگاه دلابل خود را همینطور که گفتید، عنوان کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سلام .شما دادخواست الزام به تمکین داده اید ؟