مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح

سلام من 3 ساله ازدواج کردم اولین بار موقع رابطه ی جنسی فهمیدم خانومم زن بوده و تا حالا چیزی نگفتم الان میخوام فسخ نکاح کنم و یه مدرکم ازش دارم که صداشو ضبط کردم تو دعوا گفته بود با پسرا رابطه دارم ایا میتونم فسخ نکاح کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
پس از گذشت سه سال شما نمیتوانید ، زیرا که از نظر قانونی حق فسخ فوری است و درثانی اثبات آن بسیار دشوار است . ولی اگر با این موضوع مشکل دارید میتوانید طلاق دهید . هرچند که عدم بکارت وی ممکن است ناخواسته باشد یا او مقصر نباشد و یا بدلایلی غیر از رابطه با شخص دیگری از بین رفته باشد .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر نمی توانید .و صدا دلیل محسوب نمیشود و مورد قبول قاضی نیست