مشاوره حقوقی رایگان - حقوق فرزند مجرد!!

مادر چند سال پیش فوت شدند و پدر به تازگی فوت شده
دو دختر و دو پسر هستیم من دختر اخر خونواده هستم و همگی ازدواج کردن جز من!
_ کارهای انحصار وراثت انجام نشده بود :
پول اجاره زمین پدر پدری بین عموها تقسیم میشود و بعد از فوت پدرم ،برادرانم ان را گرفته و بنسبت 2به1 (پسر به دختر) بینمان تقسیم میکنند ایا این کارشان درست است؟
پول اجاره طبقه دیگر خانه خودمان را هم بعنوان هزینه های مراسم پدرم میگیرند تا جبران هزینه هایی که کردند شود ایا این کارشان درست است؟
با اینکه پدر بیمارم را نگهداری کردم هیچ چیز بجز پول مستمری پدرم که مبلغ ناچیزی ست بمن نمیدهند
_ایا اگر کاهای انحصار وراثت انجام شود میتوانند من را از خانه پدری بیرون کنند؟
باتوجه به اینکه پدرم هرسه را از هرلحاظ حمایت کرد ازدواج و جهاز و خانه ؛ من اگر بخواهم ازدواج کنم چه کسی میبایست جهازیه برای من بدهد؟ وظیفه خودم است؟
باتوجه به فوت پدر و مادر و بالا بودن سنم ایا برای ازدواج هنوز هم اجازه بزرگترها شرط است؟! و اجازه چه کسی؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شما از این جهت که ورثه میباشید از کلیه ترکه و اموال متوفی نسبت به سهمتان ارث میبرید و کسی نمیتواند شما را از این حق جلوگیری نماید . ولی در مورد ازدواج در صورتیکه پدر و پدربزرگ ( پدر پدری) هردو فوت کرده باشند دختر آزادانه و بدون اجازه هیچکس میتواند ازدواج نماید و نیاز به اجازه کس دیگری ندارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شما از این جهت که ورثه میباشید از کلیه ترکه و اموال متوفی نسبت به سهمتان ارث میبرید و کسی نمیتواند شما را از این حق جلوگیری نماید . ولی در مورد ازدواج در صورتیکه پدر و پدربزرگ ( پدر پدری) هردو فوت کرده باشند دختر آزادانه و بدون اجازه هیچکس میتواند ازدواج نماید و نیاز به اجازه کس دیگری ندارد