مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با قصد ازدواج

حدود هفت سال پیش با فردی آشنا شدم که خودش رو مجرد معرفی کرد بسیار علاقمندم کرد و بعد فهمیدم متاهل هست منم به دلیل تنهایی و بی کسی، بدترین انتخاب عمرم رو کردم و مثلا خودم عقد موقت چهل ساله، خوندم با اینکه باکره بودم و میدونستم اجازه پدر لازمه. از شدت علاقه ام سوءاستفاده کرد و در طی سال 93_95، مبلغ 16 میلیون تومان از بنده، به حیله و نیرنگ اخذ کرد، که مبلغ 4 میلیونش رو با خودم به بانک اومد و دستی دریافت کردم و بهش دادم... بعدش منزلی گرفت و وسایل منزل هم گرفت چند بار باهم به اون خانه رفتیم و بااینکه قسم خورده بود باهام کاری نداره تا رضایت خانواده را بگیریم.، بار آخر بهم تجاوز کرد....سالهاست که میگذره و الان حدود سه سال هست باهاش قطع ارتباط کردم. چون بعد از آخرین کلاهبرداریش که متوجه شدم به هیچ طریقی حاضر نیست پولم رو برگردونه، ارتباط تلفنی ام رو هم تمام کردم.،
هرچند بعدا متوجه شدم خط تلفنش رو واگذار کرده. ولی از این سادگی ها و بدبیاری هایم، جز خدا به هیچکس نگفتم .. خانواده بسیار مظلوم و بی آزار و بسیار با آبرویی دارم... بخاطر حفظ آبرو سکوت کردم... چون میدونم که با طرح شکایت، احضاریه به منزل می یاد و به نظر من آبرو خیلی بیشتر می ارزه. دیگه امکان ازدواج هم ندارم... به نظرتون پیش مشاور ازدواج برم که رازم و حقیقت رو بگم که شاید مورد سالم و خوبی برای ازدواج پیش بیاد یا با سکوت، آرامش زندگیم بهتره؟
بینهایت سپاسگذارم از پاسخگویی تون