مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

با سلام
پدر بنده یکسال پیش فوت کردند، ایشان ملکی داشتند در تهران که مالک اونجا علارقم سند سرقفلی که به پدرم دادند در حال حاضر ادعا کردند که سرقفلی از پدر من نیست در صورتی که در اداره دارایی این ملک شش دانگ به اسم پدرم است ، غیر از این موضوع برادرم هم ادعای سه دانگ این سرقفلی را کردند با سند جعلی ،
سوالم اینه من درخواست تقسیم دادم آیا دادگاه رای به شش دانگ آنجا میدهد یا خیر ؟
اگر رای سه دانگ صادر بشه آیا بعد از اون من میتونم علیه این موضوع شکایت کنم ؟
ممنون

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
مدارک دارایی دلیل بر مالکیت سرقفلی نیست مگر اینکه قرارداد سرقفلی یا اجاره از مالک موجود باشه