مشاوره حقوقی رایگان - از مدیر ساختمان درخواست رسید فاکتور در گروه را دارم

از مدیر ساختمان خواستم پرداختی نظافت و سرویس آسانسور و هر خرجی که بابت ساختمان میکنه رسید پرداختی را در گروه بزاره ولی مدیر ساختمان قبول نمیکنه که رسید پرداخت خرج کرد را در گروه بزاره .
من هم گفتم اگه از این برج عکس رسید نزاری من هم شارژ پرداخت نمیکنم، در جواب من میگه اگه شما ندین به صاحبخونه میگم از رهن خونه کم کنه بده به من.
به صاحبخونه این حرفو گفتم میگه بله من این کار رو میکنم. مگه میشه این کار حق من نیست که بدونم پولی که پرداخت میکنم خرج چی میشه. میشه از مدیر شکایت کنم .
تشکر فراوان از دوستان وکیل در این سایت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری حق شماست
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس امکان الزام وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر شارژ ساختمان ارتباطی به رهن خانه ندارد و موجر مکلف است که تمام مبلغ رهن را مسترد نماید