مشاوره حقوقی رایگان - سود دوران مشارکت

با سلام بنده امسال یک واحد آپارتمان رو خریداری که مبلغ 240م تومان وام مسکن داشت و سود دوران مشارکت این وام مبلغ 70م تعیین و برای امور بانکی و تقسیط به بانک مراجعه که بعد از طی مراحل اداری متوجه شدم که علاوه بر دریافت سود 23%از اصل مبلغ وام از سود دوران مشارکت هم بابت تقسیط23% سوددریافت میشه و در اصل مبلغ کل تسهیلات واگذاری رو 310م در نظر گرفتن.ایا این کار که از سود دوران مشارکت مجدد سود بگیری ووجهه قانونی داره و قابل اعتراض هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
سود دوران مشارکت بر ‌عهده سازنده
است