مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور سند توسط مالک قبلی

سلام وقت بخیر.
خرداد ماه یک دستگاه موتورسیکلت از فردی به صورت قولنامه دستی خریداری کردم و قرار بر این شد که ظرف یک ماه سند به نام من زده شود و از تاریخ مقرر روزی 100 هزار تومان هم ضرر معامله قرار دادیم. دوماه گذشته و طرف مقابل نه سندی به نام من زده و نه جواب تلفن رو میده . نمایندگی هم که موتور رو به طرف اول فروخته میگه من به شما هیچ جوابی نمیدم و فقط صاحب موتور باید خودش بیاد که جواب سوالات رو بدم . یک راه حل میخواستم بدونم و اینکه چه شکایتی باید انجام بدم .
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد دادخواست بدهید و الزام فروشنده را از دادگاه بخواهید.