مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند

با سلام بنده از شهری دیگه موتوری را خریداری کردم طبق گفته مالک موتور سند سفید بوده و بنده رو ب نمایشگاه موتور برد و گفت سند و باید ازینجا بگیری، مدارک دادم ولی با گذشت 4 ماه هنوز نمایشگاه مدارکی ب من نداده هر بار هم مراجعه میکنم میگن برو هفته ی بعد بیا
در ضمن نمایشگا در قولنامه ذکر کرده ک سند به عهده نمایشگاه میباشد
نمایشگاه ب من گفت ک باید شناسنامه صادره از همون شهر باشه و من هم مدارک کس دیگریو برا ب نام شدن ب بنگاه معرفی کردم

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام طرح دعوی علیه مالک و نمایشگاه دار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مالی و نمایشگاه را طرف قرار بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خوبه ادامه بده اگر نشد دادخواست الزام به سند به طرفیت مالک و فروشنده