مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حکم قطعی صادره دیوان

سلام.طی شکایتی در دیوان علیه سازمان تامین اجتماعی این سازمان از حکم قطعی دیوان ممانعت میکند3ساله.پدرم طبق لیست بیمه ای قبل فوتش حین کار8سال بیمه 18درصدپرداختی داشت حتی 90روزاخر حیاتش.هم حکم قطعی دیوان اجرا نمیکنن هم رفتن توسیستم خودشون پرداختی بیمه پدرم از 18 درصد به 12 درصد کاهش دادن تانتونیم حقوق بازماندگی بگیریم.درحالی ‌حکم قطعی دیوان 18درصدتایدکرده طبق لیست بیمه ای پدرم که تحویل دیوان دادیم. لطفا راهنمایی ....

پاسخ ها :

عدم اجرای رای دیوان عدالت اداری توسط تامین اجتماعی عدم اجرای رای دیوان عدالت اداری