مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه و ابطال سند رسمی بعد از گذشت 14 سال

6 برادر و 4 خواهر هستیم در سال 84 پدرمان فوت کرد و عمده اموال خود در زمان حیات را بصورت رسمی به فرزندانش انتقال داد فقط انتقال رسمی 5 مغازه در زمان حیاتش مشخص نبود که بارها به همه فرزندان گفته بود مغازه ها بصورت مساوی بین فرزندان پسر تقسیم شود که در حال انجام انتقال مغازه ها بود که فوت کردند
در ادامه با انحصار وراثت خواهران با علم اینکه مغازه ها هم از لحاظ وصیت پدر مرحوم و اقرارنامه خواهران در دادگاه با میل شخصی 3 باب مغازه بصورت شش دنگ و مجزا به سه برادر بزرگتر انتقال دادند و یک مغازه بصورت مشاع 1/2دنگ بین سه برادر کوچکتر انتقال رسمی شد و یک مغازه دیگر به مادرمان انتقال رسمی شد (همه مغازه ها دارای سند تک برگ رسمی هستند) حال با گذشت 14 سال خواهران درخواست تحریر ترکه نموده اند حال با این شرایط
اولا ) خواهران میتوانند به اموال غیر منقولی که در زمان حیات پدرم در کمال سلامت به فرزندانش انتقال رسمی داده ادعا کنند؟

دوما) ایا خواهران میتوانند نسبت به انتقال قطعی 5 مغازه بعد از انحصار وراثت که با میل خودشان انتقال دادند خواهران تقسیم ترکه شوند ؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

1. خیر. 2.خیر نمی توانند چنین ادعایی کنند مگر اینکه دلیلی بر این کار داشته باشند .