مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت صدای پمپ آب همسایه

سلام ما ساکن مشهدهستیم در طبقه اول یک ساختمان 5 واحدی که طبقه 4 مدیر ساختمان هم هستند پمپ آب برای واحد خودش در انباری واقع پارکینگ نصب کرده که هر یک دقیقه روشن می‌شود وآسایش ما و همچنین خواب شب رو از ما گرفته لطفا راهنمایی فرمایید.سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام جهت مشاوره دقیق و حقوقی لطفاً با اینجانب تماس بگیرید09122083981

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا تامین دلیل نمایید
و بعد شکوائیه مزاحمت را مطرح کنید