مشاوره حقوقی رایگان - قوانین پرداخت دیه

سلام
من پدرم 21ابان 98 عابر پیاده بوده که با یه ماشین تصادف کرد، منتها تقریبا 9 ساعت بعد تصادف با احیا که مامورین اورژانس و بیمارستان انجام دادن ، زنده بود ولی بعد 9ساعت فوت کردند، میخواستم بدونم که ایا جدای از دیه یک مرد، اینکه میگن ابتدا دیه شکستگیها مثل دست و پا و سر حساب میشه بعدش دیه فوت ، راسته هستش یا شایعه هستش

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام با توجه به اینکه منتهی به فوت شده است فقط دیه فوت تعلق میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود کاربر محترم
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
اگر تمایل دارید برای شما محاسبه گردد باید متن رای دادگاه را به رویت برسانید تا برای شما بطور دقیق محاسبه گردد.

در اینجا اگر شخص فوت کرده صرفا دیه فوت تعلق می‌گیرد