مشاوره حقوقی رایگان - دو سال سابقه جعلی در تامین اجتماعی

با سلام و عرض ادب
بنده با سابقه 35 سال به بالا بازنشسته شدم دو سال کار در سالهای 62 که کارگری کردم البته در کفاشی برایم رد نشده بود یک نفر به بنده گفت که این دو سال را که بازرس آمده برایت پیدا میکنم که نزدیک بازنشستگی دو سال کارگری در سنگ بری برایم از شعبه شهر ری رد شد و بنده آن موقع مشاور مدیر عامل یکی از شرکتهای دولتی بین المللی بودم و در ضمن کارت ایثارگری وظیفه خود را در همان سال 94 گرفتم و هیچ نیازی به بازنشستگی نداشتم ولی چون سوابقم بالای 35 سال بود و شرکتهای دولتی مجاز به نگه داشتن نبودند بنده با تقاضای خودم بازنشسته شدم حال بعد از 4 سال بازنشستگی از طرف تامین اجتماعی نامه ای آمد که این دو سال متعلق به شما نیست و کارمند ما جعل کرده است و بنده به آن نفری که این دو سال را گرفته بود تماس گرفتم و گفتند غیر ممکن است و این دو سال مال شماست و بنده به حراست تامین اجتماعی مراجعه کردم و گفتم این دو سال برای بنده است و ایشان گفتند ما یک باند را گرفتیم اگر شما بنویسید این دو سال مال شما نیست فقط پولهایی که تا به حال به حسابتان واریز شده قسطی کم میکنیم و بنده را به اطلاعات شهر ری معرفی کردند و آنجا گفتند بنویس که این دو سال کارگری در سنگ بری مربوط به شما نیست و فریب خوردم و بنده هم نوشتم و دادم و به حراست مراجعه کردم و آنجا رییس حراست گفتند ما از حق خود میگذریم و کاری با شما نداریم ولی الان یک پرونده در دادسرای شهر ری باز است که نوشته های اینجانب آنجا است بنده اصلا روحم خبر نداشته که این دو سال جعلی است حتی خودم هم به تامین اجتماعی این مدارک را ارایه نکردم و همان شخص که سوابق را جمع میکرد داده است حال مجددا حقوق اینجانب با سابقه 33 سال محاسبه شده و حقوق برقرار شده است ولی نمیدانم چرا در دادسرا هنوز پرونده باز است؟ و هفته پیش از اداره اطلاعات تماس گرفتند و گفتند باید بروی شعبه 7 بازپرسی و آنجا با بازپرس صحبت کنی میخواستم با اینکه رییس حراست تامین اجتماعی گفتند موردی پیش نمی آید آیا با وکیل بروم بهتر است؟ چرا اگر سابقه جعلی بوده و از یک شعبه خود تامین اجتماعی به شعبه دیگر فرستاده شده آن موقع متوجه نشده اند و بنده بازنشسته شده ام و دستم از همه چیز کوتاه است من در آنجا گفتم رشوه ای ندادم چون پست داشتم و آن شخص همینطوری برایم این دو سال را پیدا کرد حال میخواستم ببینم با اینکه حقوق اینجانب وصل شده آیا مشکلی در دادسرا بوجود می آید و آیا اگر خواستند با یک وکیل بروم و مبلغ گرفتن یک وکیل برای این پرونده که بنده برایم سابقه نشود چقدر میشود چون میخواهم دوباره برگشت به کار بگیرم ممنون میشوم در ضمن بنده هیچ اطلاعی از جعلی بودن نداشتم تا جایی که شکایت به قائم مقام وزیر کار هم کردم که ایشان بنده را به بازرسی معرفی کردند از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

سلام حتما همراه با وکیل تشریف ببرید و کفیل هم آماده داشته باشید.