مشاوره حقوقی رایگان - رد تجدید نظر خواهی

با سلام.
در یک دعوای کیفری طرفین دعوا به پرداخت دیه در حق هم محکوم شدند و این دیه از یک دهم دیه کامل کمتره. جرم یکی از طرفین دعوی با سوگند به علت لوث اثبات شده. در صورتی که دو شاهد وجود داشتند که شهادت داده اند که توی این درگیری ایشون کاری نکرده و صدمه ای وارد نکرده. در حکم تجدید نظر اومده که چون مشمول بند ب ماده 427 شده قابل تجدید نظر خواهی نیست. با توجه به اینکه لوث در صورت نبودن دلیله اما شاهد تو این پرونده وجود داره و تجدید نظر خواهی به علت کم بودن مقدار دیه رد شده ایا میشه کاری کرد؟ مثلا از اقای قاضی شکایت کرد که چرا با وجود شاهد لوث تشخیص داده و از شهود سوال نپرسیده؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

درودها، احتمالا شهود را دارای شرایط لازم برای شهادت ندانستن یا وارد دیگر که باید در رای ذکر شود.... در غیر این صورت وفق م 477 ک عمل کنید