مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی همراه دست دوم بدون فاکتور

گوشی همراهی که کلاه برداران باپول تقلبی ازمن کرفتن وبرای فاکتور خرید که دست خانمم بود نیامدن ومتواری شدن .حالامن بافاکتور خریدی که ازگوشی دارم وفیلم کلاهبرداران آیا با پیگیری می توانم گوشی رو پس بگیرم .یا کلاهبرداران گوشی بدون فاکتوررا بفروشند
.وآیا سند گوشی فاکتور است یا کارتن .ممنون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

با ارایه پول جعلی و فیلم اگر افراد یاد شده پیدا شوند، می توانید.

پرسشگر :

درصورتی که گوشی رو سارقان بدون فاکتور بفروشن به شخص دیگری. حق را به من می دهند درضمن من فیلم سارقان رو از روی مانیتور ضبط کردم زیادواضع نیست
خدالعنت کنه امثال اینها رو

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

درصورت اثبات ميتوانيد گوشي موبايل را پس بگيريد.