مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی گوش در خدمت سربازی

سلام خسته نباشید. من در میدان تیر سربازی سه مرحله رو پشت سر گذاشتم و مرحله چهارم که تیراندازی 200 متر بود به دلیل عوارض زمین فواصل افراد و سیبل هارو کم کردن، نفر سمت چپ من که شلیک کرد گوش من شدیدا سوت کشید به فرمانده و مربی گفتم گفتن خوب میشی و نگران نباش ممکنه چند روز طول بکشه ولی خوب نشد به بهداری گفتم گفت ممکنه یک هفته طول بکشه ولی نشد و صدای سوت گوشم قطع نمیکشید و بیخوابی و سردرد دچار میشدم. به بهداری پادگان گفتم بررسی کنن گفتن امکانات نداریم رفتی مرخصی میان دوره برو دکتر... خلاصه مرخصی که اومدم رفتم دکتر و بعد بررسی هایی معلوم شد که عصب گوشم سی تا چهل درصد اسیب دیده و دچار افت شنوایی شدم. نامه بردم پادگان و شرح حادثه نوشتم و دنبال ثبتش رفتم ولی قبول نکردن گفتن دیر شده و باید نهایت48 ساعت شرح حادثه مینوشتی و گفتم که من نمیدونستم که مشکلم جدیه و اکثرا گوششون سوت میکشید و چند روز بعد خوب شد ولی من نه،مشکلمم عینی نبود و نمیدونستم اسیب دیده گوشم چون میگفتن طبیعیه... گفتم در ضمن بابت 48 ساعت نوشتن شرح حاثه توجیه هم نبودم و گفتن فرضا توجیه نبودی ولی فرمانده و مربی که داشتی توجیه بودن و باید برات مینوشتن... مسئول میدان تیر هم برام امضا نکرد گفت دردسر میشه براش! خلاصه اونجا کاری برام نکردن و اموزشیم تموم شده و حدود یک ماه از این اتفاق میگذره لطفا راهنماییم کنید چکاری میتونم انجام بدم و چطور اقدام کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

می توانید از شهادت دو تن از هم دوره ای هایتان استفاده کنید و در دادسرای نظامی طرح شکایت کنید علیه فرمانده و مربی و بعد پیگیر سایر مراحل شوید.

حميد فرزام

جناب آقای حميد فرزام:

سلام به طرفیت ارتش وفرمانده مسئول میدان تیر وکسی که تیر را شلیک کرده شکایت کیفری انجام بده