مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی شکایت به دلیل هتک حیثیت

اینجانب مدتی با خانمی ارتباط دوستی و رفت و آمد خانوادگی داشتم و همراه با ایشان در چند میهمانی و مراسم نیز حضور یافته ام و ایشان در طول این مدت عکسهایی از بنده با لباس رسمی (یا در کنار خودشان و یا سایر حضار) را جمع آوری کرده اند و چندی پیش بدون رضایت بنده این عکسهای خصوصی را در دو صفحه اینستاگرامی خود قرار داده و با ارسال پیام به تعدادی از فالورها و اقوام من از آنها خواسته که بروند عکسهای صفحاتش را ببینند. حتی به برخی نیز بصورت نوشتاری (در اینستاگرام) ، اعلام کرده اند که همسر دوم بنده هستند! و با این اقدام موجب هتک حیثیت اینجانب شده اند.
نامبرده در حال حاضر ، صفحات اینستاگرامی خودش را به حالت خصوصی درآورده و محتوای آنها دیگر قابل مشاهده نیست ولی در پروفایل یکی از صفحات خود هنوز تصویری از اینجانب و خودشان را بدون رضایت بنده ، قرار داده اند.
در ضمن یکی دو نفر از فالورهای بنده از تصاویر صفحات اینستاگرامی آن خانم ، اسکرین شاتهایی تهیه کرده اند.
لذا میخواستم از حضورتون بپرسم که با استناد به ماده 17 جرایم رایانه ای و یا ماده 745 قانون مجازات اسلامی ، و بر اساس مدارک مختصری که موجوده (یعنی همان اسکرین شاتها) آیا شکایت و پیگیری قضائی از آن خانم ، بجایی میرسد؟

پاسخ ها :

هتک حیثیت انتشار عکس های شخصی در اینستاگرام اینستاگرام جرایم اینستاگرام