مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا و درخواست مبلغ اضافه

سلام حدود 6 ماه پیش سفارش فرش داشتیم و 40درصد از مبلغ رو پرداخت کردم ولی بعد از چن ماه پیگیری بالاخره گفتن فرش ها رسیدن وقتی که موقع پرداخت وجه بود میگه فرش های شما زود رسیدن شما پیگیری نکردین در حالی که دروغه و درخواست وجه اضافه کردن میگن مقصر شمایین والان فرش گرون شده ما هم مجبور شدیم پول رو با مبلغ اضاف پرداخت کردیم موقع تحویل یه تخت فرش کم بود میگن اون هنوز اماده نیست حالا اگه شکایت کنیم به جایی میرسه چون مبلغ اضافه رو گرفتن که ما دیر برای دریافت فرش رفتیم ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر به شما اعلام نکردن که فرش حاضره و شما اطلاع نداشتین میتونی شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید