مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد ملکی با قولنامه

باسلام 1 روز پیش توسط یک بنگاهی که ادعا داشت ملکی زیر قیمت منطقه هست وارد مذاکره شدیم و به توافق نرسیدیم، مجدد 4روز بعد با این دسیسه که ملک خوبی رو از دست دادی و به همسایه خودم سوپری محل پیشنهاد دادم و همین امروز 4750معامله کردن و قیمت واقعی خونه 5500 هست ، برگه های قرارداد روهم نشون همسرم دادن و گفتن بیا این همسایه ی دلال رو راضی میکنم که 50بگیره و به نفع شما کنار بکشه و با وسوسه ی زیاد با همون قولنامه ای که 5 ساعت ازش نگذشته بود به ما 4800فروخته شد، ایا این قولنامه ای که بین ما و فرد واسطه انجام شده اعتبار دارد بدون امضای خریدار اصلی؟؟؟ایا من میتونم ادعای صوری بودن مبایعه نامه کنم؟؟
چون نگذاشت حتی عکس از سند ملک یا پایان کار یا قولنامه ای که بینمون نوشته شده بگیرم و حق کمیسیون رو 1 درصد کامل فقط از من گرفت وبه اضافه شیرینی و حالا که من از خرید منصرف شدم صاحب بنگاه میگه کمیسیون پس نمی‌دم فسخ قرارداد هم قانونی انجام میشه. از معامله منصرف شدم چون با حیله ی زیاد ملکی که 5600بود رو اول به من 5900عنوان کرد و باکلی منت 5800فروخت درحالی که ارزش واقعی ملک اون چیزی که گفت نبود و ب من قول فروش خونه ی خودم طی سررسید اولین چکم داده بود که بعد از قولنامه گفت هیچ تعهدی نمی‌دم بابت فروش خونه ات و با وجود اینکه میگم ندارم پول خرید خونه رو بدم و بیا و قرارداد رو کنسل کن موافقت نمیکنه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست جزئیات و مدارک شما را بررسی نمایم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.