مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی چک

بنده یک فقره چک داشتم (صادر کننده چک هستم) بتاریخ 98/8/28 که در تاریخ 98/8/27 در بانک درخواست مسدودی دادم و فرمی که در بانک پر کردم با مشورت کارمند بانک علت مسدودی را خیانت در امانت انتخاب کردم ( این اقا قرار بود کاری را به انجام برساند ولی وسط کار ساخت و ساز انجام کار را رها کرده و رفتند).. با توجه به اینکه بنده در دفتر خدمات قضایی اظهارنامه و دادخواست تهیه کردم مبنی عدم انجام تعهد کاری و استرداد لاشه چک و امروز از طرف دادگاه ابلاغیه آمد هم برای بنده و هم برای طرف مقابل مبنی بر حضور در دادگاه.. حال چند تا سوال؟
1- با توجه به ابلاغیه ایی که برای طرف مقابل امد این اقا گفتند که شکایت میکند ایا با توجه به اینکه موجودی حسابم تقریبا 10 برابر مبلغ چک می باشد( مبلغ 1 میلیون) آیا میتواندد از من شکایت کنند؟
2- با توجه به قانون 7 روزه مسدودی چک از طرف بانک چرا بعد گذشت 7 روز ( 27 آبان تا 5 آذر)، هنوز چک مسدود می باشد و قابل وصول شدن نیست؟ (یعنی روز جمعه به حساب نیومده؟)
3- آیا ذکر عبارت خیانت در امانت در فرمی که توسط بانک پر کردم برام از لحاظ حقوقی مشکلی پیش میاد؟
ممنونم میشم که جوابمو بدید .. خلی حیاتیه..
با تشکر..
3-

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام خیر اشکالی ایجاد نخواهدکرد