مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه

قرار جلب صادر بشه چقدر طول میکشه احضاریه بیاد؟

پاسخ ها :

قرار جلب احضاریه

سوالات مرتبط

قرار جلب
سلام خسته نباشید بنده یک شکایت توامان داشتم که منجر به قرار وثیقه برای هر دو‌طرف شده که من وثیقه را تهیه کردم ولی طرف مقابل تهیه نکرده و الان برای ایشان حکم جلب صادر شده آیا این موضوع میتونه منجر...
تصادف
سلام من دو ماه پیش با موتور به عابر زدم موتور بیمه داشت اما من گواهینامه ندارم الان دادسرا برای من قرار جلب صادر کرده یعنی چی بعد پرونده رفته دادگاه آقا دادگاه برای من قرار وثیقه صادر میکنه یا نه دیه ...
قرار جلب به محاکمه
سلام خسته نباشید قرار جلب به محاکمه یعنی چی ؟ و باید چیکار بکنم ؟ باید منتظر ابلاغیه باشم که به دادگاه مراجعه کنم؟ یا مامور برای جلب و دستگیری میفرستن؟...
قرار جلب به محاکمه متهم
سلام امروز برای من داخل ثنام ابلاغیه اومده زده. تصمیم نهایی شعبه 1180دادگاه کیفری: اظهارات شاهد علیهذا دادگاه به استناد ماده 274 قانون آیین دادرسی کیفری ضمن نقض قرار معترض عله قرار جلب به محاکمه متهم ...
احضاریه
احضاریه برای من اماده است تز کلانتری که فقط نوشته شده مزاحمت من این را نمیدانم کی و کجا مزاحم شدم توضیحات کامل برگه احضاریه رو از طرف شاکی کامل کجا میتونم اطلاع داشته باشم...