مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه بخشی از مهریه از طریق اجرای ثبت و بخش دیگر از طریق دادگاه

با سلام ، همسر بنده بخشی از مهریه خود را از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشته و توانسته یک چهارم حقوق بنده رو توقیف و ماهیانه به حساب خودش واریز کند و برای بخش دیگری از مهریه هم از طریق دادگاه اقدام نموده است و دادگاه نیز با علم بر اینکه بخشی از مهریه ایشان از طریق ثبت به اجرا گذاشته شده است مجدد مهریه درخواستی از دادگاه را تقسط نموده است ، سوال من این است که قاضی طبق قانون می تواند اینکار را بکند یا خیر و اگر من اعتراض کنم ، فایده ای دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

احتمالا از اداره ثبت نتوانسته کاری انجام دهد یا مالی را توقیف کند .