مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه مهریه از اداره ثبت

سلام وقت بخیر
همسر بنده پارسال تیر ماه اقدام به اجرای مهریه از طریق اداره ثبت کرده و تمامی حساب های بنده و ماشین منو توقیف کرده.
و در شهریور همون سال بدون اینکه پرونده در اداره ثبت مختومه بشه با یه گواهی به دادگاه مراجعه کرده و پرونده در جریانه...
هفته قبل برای باز کردن حساب هام به اداره ثبت مراجعه کردم ولی میگن پرونده اینجا مختومه نشده در صورتی که در دادگاه خانواده اعسار بنده پذیرفته شده و رای صادر شده که نسبت به رای من درخواست تجدیدنظر کردم.
سوال اینجاست قانونا مگه میشه یه درخواست از دو ارگان رسیدگی بشه؟
لازم به ذکر که اول در اداره ثبت 114 سکه طلب کردن ولی در دادگاه خانواده 14 سکه.
سوال دوم، با این تفاسیر چگونه حساب یارانه و حساب حقوقم رو رفع مسدودی کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به هیچ عنوان نمی شود که زوجه به طور همزمان هم از طریق اداره ثبت اقدام کند و هم از طریق دادگاه اقدام کند . و در این مورد اشتباه قضایی صورت گرفته است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

برای اقامه دعوای مطالبه مهریه در دادگاه ، ابتدا باید زوجه از اجرای ثبت انصراف بدهد

شما باید درخواست رفع مسدودی از حساب یارانه و رفع مسدودی از 3/4 از حقوق ماهیانه را به شعبه دستور دهنده توقیف حساب نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص رفع مسدودی حساب با مراجع توقیف کننده می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

روال صحیح بوده است و باید مهریه را پرداخت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جهت مطالبه مهریه در دادگاه می‌بایست مراحل اجرای ثبت بدوا طی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در پاسخ به پرسش شما باید گفت خیر ایشان نمی توانند همزمان تمام مهریه خود را هم از اداره ثبت و هم از دادگاه طلب نمایند.البته می تواند قسمتی از مهریه خود را در اداره اجرای ثبت و قسمتی را در دادگاه به اجرا گذاشته و اقدام نماید. مسدود کردن حساب بانکی شما در صورت اقدام از طریق اداره ثبت نیز ممکن است.شماربرای رفع مسدودی باید از مرجع توقیف کننده پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص ابتدا می بایست زوجه از اجرای ثبت انصراف بدهد د و سپس مطالبه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت اداره ثبت در مورد نداشتن هیچ گونه مال و یا حساب پس انداز ، گواهی انصراف و معرفی به دادگستری صادر میشود و سپس پرونده با طرح دادخواست مهریه در دادگاه ادامه میابد.