مشاوره حقوقی رایگان - همسر دوم بودن

سلام.من زن دوم ی آقایی هستم که یکسال دوست بودیم و شش ماه صیغه و عقد دائم مهریه یک سکه به عقدشون در اومدم. و همسرم به خانمش اطلاع داده و همسرشان خیلی شاکی شدن ب تهدید خودکشی خودش مجبور کرد ک ما طلاق صوری انجام بدیم که این خانم آروم بشه. فقط مشکل ما خانم اول این آقا هست. و اقدام به بارداری کردم که شاید خانمش اجازه بده ما بریم سر زندگیمون. اگه خانم این آقا متوجه بشه و بخواد مجبور کنه که منو طلاق بده و بخاطر یک سکه مهرم راحت طلاق میده.. میتونم شکایت کنم ازین خانم؟ و اگه باردار بشم و منو مجبور ب سقط کنن..یا بگن خودت میدونی و بچه ات..چیکار کنم..میتونم ازین خانم شکایت کنم که نمی‌ذاره همسرم به من و بچه رسیدگی داشته باشه.بخاطر یک سکه مهریه حق زندگی و تصمیم رو از من گرفتن.

پاسخ ها :

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

با سلام ایشون نمیتونه شما را مجبور به سقط کند مگر خودتون بخواهید سقط جنین کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال اصلی شما چیست بفرمایید