مشاوره حقوقی رایگان - جریمه سازمان تامین اجتماعی

با سلام. حسابهای بانکی اینجانب جدیدا مسدود گردیده که طی بررسیهای بعمل امده مشخص شد سازمان تامین اجتماعی بنده را بابت سالهای گذشته بدهکار نموده است. قابل توضیح است که بنده دارای شرکت تجاری هستم که از بدو تاسیس غیرفعال بوده و فاقد کد کارگاهی در شعبه مذبور میباشد که همگی بر طبق نامه های ارسالی از همان شعبه موجود میباشد. لکن شعبه مذبور ادعا دارد که شرکت بنده طبق بخشنامه 12تامین اجتماعی مشمول این بدهی گردیده است. درصورتیکه شرکت فاقد کد کارگاهی یا لیست بیمه بوده است، ضمنا این بدهی را شعبه برای سالهای87تا89 منظور کرده است. لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید که با وجود اینکه تمامیه مدارک دال بر عدم فعالیت شرکت و فاقد کد کارگاهی بودن در شعبه مذبور موجود میباشد، چطور بایستی شعبه را توجیه کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به تامین اجتماعی مراجعه و اسناد مثبته مرتبط را ارایه دهید ممکن است تشابه نام موجب این رخداد شده باشد