مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سو استفاده از مقام و موقعيت اداری

اداره بنده به بند 30 ماده 8 تخلفات اداری استناد نموده و اتهام دريافت وام برای برادر و خواهر همسر اينجانب و فروش آن را مطرح نموده است.
در صورتي كه مسئول وام شخص ديگري در اداره بوده و فروش خودرو نيز توسط خود آنها صورت گرفته است و بنده در اين بين نه پولي دريافت نموده ام و نه سوء استفاده اي نموده ام.
همسر اينجانب نيز كارمند اداره است و اگر قرار بر سوءاستفاده بود چرا برادر و خواهر او كه با همسر بنده فاميل مشترك دارند. اگر بنا بر سوءاستفاده بود مي توانست وام و خودرو به نام شخصي با فاميل ديگر دريافت شود.
با توجه به ارجاع كار به هيات بدوي تخلفات، چه متني را بايد تهيه و چگونه بايد اقدام نمايم؟
و آيا مي توانم و چگونه بابت اتهام (تهمت) انتسابي به اينجانب، شكايت و پيگيري نمايم؟
پيشاپيش از راهنمايي شما بابت احقاق حق يك بي گناه سپاسگزارم.