مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رسیدگی و ابلاغ برای رسیدگی در مرحله تجدیدنظر

در مرحله تجدیدنظر مدارکی دال بر بی گناهی خود به نزد دادگاه تجدیدنظر رفتم.
اقای قاضی گفتند که حکم صادر کرده ام و مدارک را از من قبول نکرد.
در سامانه ابلاغ بنده هم هیچ ابلاغیه ای در رابطه با تاریخ رسیدگی از طرف دادگاه تجدیدنظر برایم ثبت و ابلاغ نشده است.
ایا قاضی مرتکب اشتباه شده؟
اگر بله
چه اقدامی باید انجام دهم. لطفا راهنمایی کنید تا بتوانم بی گناهی خودم را ثابت کنم محکوم به زندان شده ام..

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

خیر
دادگاه تجدید نظر بدون تعیین وقت رسیدگی میکند