مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دين

باسلام وإحترام، خانمى هستم درايام جدايي ازشوهرم بسرميبرم ومهريه ام عندالمطالبه هست رابه اجراگذاشتم وبنده تمكين هم داشتم وهمسرم وضعيت مالي بسيارخوبى داردچون وقتي پدرش فوت كرده ارث وميراث به خودش پسرأرشدبودوبرادروخواهراش رسيدوحتي دستخط ووصيتنامه پدرشوهرم راديدم وهمه فرزندانش ارث وميراث راسندرسمي وقانوني زدندوحتي من حاضروناظربودم هركدام چقدرسهم برداشتندوشوهرم چه اموالي داره اماشوهرم مهريه ام رانميدهد،درشهرستان كوچكي زندگي ميكنيم والان بهترين ملك شوهرم كه يكروزي خودم باشوهرم بودم شاهدسندرسمي شدنش دراداره ثبت بودم راتوقيف كردم(چون بقيه ملكهاخارج ازبافت شهري هستن)اماكلانتري ميگه:برگه توقيف اموال به مهروامضاي شورانيازداره واعضاي شورادرواقع بستگان فاميلي شوهرم هستندوكلانتري ميگه اعضاي شوراميگن:مافقط ميدونيم شوهرت كلي مال موروثي(به ارث رسيده ازپدرفوت شده)داره امامطمئن نيستنداين ملك حتمامال شوهرت هست يامال خواهراش(درصورتيكه همشون دارنددروغ ميگن)ومنم گفتم:همانطوركه اين اعضاي شوراميگن شماصورتجلسه كنيدوبه دادگاه بفرستيدواگرشوهرم مدرك موجهي داشت كه مال خواهرشه كه هيچ.واگرمدركي نداشت دادگاه ازاداره ثبت اسناداستعلام ميگيره ومشخص ميشه وكلانتري گفت:باشه،حالاباتوجه به توضيحات ميترسم شوهرم بازاينجاسرم كلاه بذاره وبازدراداره ثبت اسنادشايددوستي،آشنايي داشته باشه و پارتي بازي كنه ويارشوه(باج و زيرميزي بده)كه نتونم مهريه روبگيرم،درطي اين سالهاشوهرم خيلي أذيتم كرده وإتفاقاخيلي ورشوه داده تاشكستم بده،چيكاركنم؟توروخداكمكم كنيد

پاسخ ها :

داود  هيبتيان قلعه سليمي

داود هيبتيان قلعه سليمي :

با سلام خانم محترم اگه برای شما مقدور است در همان شهرستان به یک وکیل دادگستری وکالت بدهید تا کار شما را به سرعت انجام بده زیرا اگه اموالی وجود داشته باشه که شورا تایید کنه از طریق ماده 101قانون اجرای احکام ازطریق کلانتری میتونه توقیف کند

پرسشگر :

بنده با اينكه وكيل هم گرفتم هم اينكه وكيلم خانم هست وسفت وسخت ومحكم نيست ومسائل رو خيلي شل ميگيره وهم اينكه وكيلم حريف شوراهاكه پسرعموهاي شوهرم هستندنميشه،من تمكين داشتم وشوهرم بكمك من خيلي پيشرفت داشته وحالامنونميخوادوچون ميدونه بايدحق وحقوقموبده طلاق نميده وبهترين ملكش روميخوام توقيف كنم چون بقيه ملكش أرزش نداره ولي كلانتري وشوراهاي محله كه پسرعموهاش هستندهمكاري نميكنند،شوهرم همه جاپارتي بازي ميكنه وآدمهاروميخره،إي أساتيدحقوقي محترم توروخدا أگربراي حضرت فاطمه الزهرا(س)وحضرت علي(ع)إحترام وأرزشي قائل هستيدبمن كه ذريه ايشان هستم أگرپيامم روخوندين وجواب حقوقي ندين بخداناراحت ودلگيرميشم،بخداأزاين وضعيت خسته شدم،چيكاركنم؟توروخداراهنماييم كنيد.

احسان جعفری ثانی

جناب آقای احسان جعفری ثانی:

سلام . اگر ملک سند رسمی داره اصلا نیاز به تایید شورانیست وصرفا مکاتبه با اداره ثبت کفایت میکند .