مشاوره حقوقی رایگان - اقساط اعسار

سلام قبلا کارمند بانک بودم سیزده سال پیش بجرم اختلاس34میلیون به زندان رفتم بعد از اتمام حبس و جریمه با اعسار آزاد شدم از صد قسط اعسار شصت قسط آنرا پرداخت نمودم محل پرداخت اقساط اجاره منزلی بود که با وام بانک خریده بودم دو سال پیش بانک پرونده وام را بجریان انداخت واز طریق مزایده طلب خود را (وام مسکن)اخذنمود واز آن تاریخ من قسطی ندادم وهرچه به آنها مراجعه کردم که مابقی مبلغ اعسار را نیز از محل همین خانه تسویه کنید جوابی ندادند .با توجه به اینکه در پرونده اعسار ضامن کارمند دارم آیا شاکی میتواند برای من یا شاکی جلب بگیرد یا راهی نیست که مابقی طلبشان را از محل همان خانه دریافت کنند .

ممنون ومتشکر اگر جواب بدهید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می تواند و متاسفانه راهی نیست حتی اعسار و تعدیل همم مانع ین مهم نخواهد شد