مشاوره حقوقی رایگان - خارج کردن تسلیحات از انبار توسط نظامیان

با سلام در خصوص این پرونده دیوان رایی صادر کرده که جای سوال داشت برام
یک اقای نظامی که از قضا انبارداره تسلیحات بوده اقدام به خروج این تسلیحات و چاشنی ها با خودروی شخصی خودش میشه و اون هارو به یک فرد دیگر میفروشه اصولا از لحاظ رفتاری بررسی بشه تصاحب و برداشت اموال دولتی محرزه و از لحاظ شرایط ایشون کارمند دولت بوده و اموال هم دولتی محسوب میشه و برحسب وظیفشون که انباردار بودن این تسلیحات بهشون سپرده شده و تصرفی هم صورت نگرفته صرفا تصاحب شده و‌ وارد مایملک این فرد شده و دیوان رای داده که سرقته نه اختلاس خواستم بدونم این جرم اختلاسه یا سرقت ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوعات باید بررسی شود. چون اگر به وی سپرده شده باشد، اساسا خیانت در امانت بوده . شما میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موضوع شما نیاز به بررسی جزئیات است بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به وی سپرده شده باشد، اساسا خیانت در امانت بوده