مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت با هبه نامه

با سلام. دو سال قبل از فوت پدرم هبه نامه عادی ای با مادرم تنظیم شد که ملکی که سندش به اسم پدرم بود را به مادرم هبه کرد. چون سندش توقیف بود نمیتوانست انتقال بدهد. الان همه وراث پدرم این هبه نامه را قبول دارند بجز یکی از وراث. در هبه نامه قید شده که مادرم (متهب) با اذن پدرم (واهب) عین موهوبه را قبض کرده و واهب اقرار به دریافت معوض کرد.
آیا این هبه نامه از لحاظ قانونی درسته؟
آیا میتوان به این هبه نامه استناد کرد؟
چگونه میتوان آنرا اثبات کرد تا رسمیت پیدا کند؟
آیا باید طرح دعوی به طرفیت وراث انجام داد؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله می تونید سند بگیرید ، دادخواست الزام به تنظیم سند علیه تمام وراث مطرح کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هبه نامه طبق قاون باید حتما ثبت رسمی شده باشد یعنی سند رسمی باید داشته باشد