مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده و سند رسمی

آیا ششدانگ ملکی که با مبایعه نامه و وکالت بلاعزل (فروش) خریداری کرده میتوان اثبات مالکیت و ابطال مزایده و ابطال سند رسمی و تنظیم سند به نام خریدار کرد ؟؟ آیا این پرونده نتیجه به نفع خریدار میشود یا حق خریدار ضایع میشود آخر این پرونده چی میشه تو رو خدا بگین؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله تحت شرائطی ممکن است اما بهتر است حضوراً به دفتر وکیل مراجعه کنید و دقیقتر مساله را بررسی کنند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی در صورت بهره برداری صحیح و حقوقی از متن وکالت نامه میشود