مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

باسلام، من پدربزرگم حدود 20 سال پیش فوت کردند، قبل از فوتشون ایشون یک زمین داشتند و جلوی تموم بچه ها گفتند که این زمین برای پدر من و همه موافقت کردن و همه برگرو امضا کردن، الان بعد چند سال یک مشتری پیدا شده ولی چون پدربزرگم فوت کرده میگن اون نامه باطله و باید یک بار دیگه بیان امضا بدن، پدر من امروز برای حرف زدن با عمه هام برای امضا کردن صحبت کرد که به هر کدومشون نفری 30 میلیون بده، ولی اونا قبول نکردند و مبلغ بالاتری رو میخواستند تا بار دیگه امضا بدن، در صورتی که قبلا امضا کرده بودند، پدرم از یکی پرسید که اگه نیان برای امضا پدرم میتونه شکایت کنه و از طرف همه ی اون ها امضا کنه؟آیا درسته؟ و سوال من اینجاست ما چجوری میتونیم حقمونو بگیریم؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله می تونید علیه همه ورثه طرح دعوی کنید، بهتر است حضوری یا تلفنی با وکیل مشورت کنید.