مشاوره حقوقی رایگان - بیت کوین

با سلام و احترام و عرض ادب
قراردادی فیمابین بنده و شخصی منعقد شده که طی آن نامبرده با دستگاههایی ارز دیجیتال (بیت کوین) تولید کند، حال طرف مقابل وجه بنده را خورده و پس نمی دهد و کاری هم انجام نداده، با توجه به اینکه تولید ارز دیجیتال با این دستگاهها ظاهراً غیر قانونی است آیا بنده می توانم به استناد قرارداد از نامبرده مطالبه وجه نمایم؟ آیا خودم به دردسر نمی افتم؟ و آیا جهت معامله نامشروع تشخیص داده می شود؟
از پاسخگویی اساتید بزرگوار سپاسگزارم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر شما به مشکل نمی خورید تولید بیت کوین هم جرم نیست اما اگر ایشان توانائی این کار را نداشته و طوری وانمود کرده که قادر به انجام این کار هست تحت شرائطی می تونید از وی به اتهام کلاهبرداری شاکی بشوید.