مشاوره حقوقی رایگان - سلام .یک نفرو ضامن شدم .

سلام .یک نفرو ضامن شدم . جای ظمانتی که کردم چک داد 2 برابر قرار شد اگه اقساط واریز نکونه چک قابله ارجا میشه تهد کتبی دارم ازش .داستان چیجوری .اگه پول داشتم میدادم وکیل پروندرو .کسی هست بعدز کار حق وکالتشو بگیره مبلغ 16 ملیون تومان

با تشکر از...هامیان و متوالیان سایت

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

برخی از وکلا به این شیوه کار می کنند. شما با کلیک کردن بر روی گزینه «وکیل می خواهم» در صفحه اول همین سایت درخواست خود را به صورت خلاصه ثبت کنید تا به شخص مناسب ارجاع داده شوید.