مشاوره حقوقی رایگان - باسلام، مسدودی حساب

به خاطر تصادف با موتوری باید 500 هزار به دادگستری نطنز پرداخت میکردم که موتوری بتونه دیشو بگیره، اما نداشتم بعد به خاطر ختم پدرم به شهرستان رفتم بعد چند روز دیدم تمام حسابهام رو بستن بعد دو روز رفتم پرداختش کردم اما الان دوماهه همچنان حسابم باز نشده در ضمن نامه رفع انسداد رو دوبار فرستادن باز نشده گفتن نامه رو خودم ببرم بانک ملی مرکزی و واقعاً امکانش نیست برام، چیکار باید کنم، باتشکر.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

یا خودتان باید نامه را ببرید یا وکیل بگیرید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شعبه مرکزی بانک ملی شهر خودتان منظور هست و نه بانک مرکزی تهران , حضورا تشریف ببرید و رفع مسدودی کنید .