مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق پدر وقتی ایشان گمشده باشند

پدر من 17 سال پیش از منزل خارج شده و تاکنون برنگشته است ... سه ماه قبل از رفتن ایشان خود را از جایی که کار میکرد باز خرید کرده ولی حقوق بیکاری دریافت میکرد ... و بعد از رفتن حتی حقوق بیمه بیکاری را دریافت نکرده است ... بعد از 7 سال مادرم با حکم مرگ فرضی از پدرم جدا شد ... من هم حدود شش سال بعد از گمشدن پدرم ازدواج کردم ولی الان حدود دو سال جدا شدم ... ایا میتوانم از حقوق پدرم و بیمه ایشان مجدد استفاده کنم ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر حقوق به مادرتان میرسد واگر دختر باشید وطلاق گرفته باشید می توانید اینکار را انجام دهید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باز خریدی حقوق بازنشستگی ندارد اگر حقوق مستمری و یا بازنشستگی برای پدرتان برقرار بوده بلی میتوانید استفاده کنید .