مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم رأی

سلام، من این ابلاغیه رو تازه دیدم؛ چون زمانی که ابلاغیه ها صادر می شده من در ثنا ثبت نام نکرده بودم
با توجه به اینکه حکم مهریه در بدوی و تجدید نظر به نفع زوجه شده و البته هنوز اجراییه گرفته نشده، مفهوم از رأی زیر که بین تاریخ حکم بدوی و حکم تجدیدنظر صادر شده چیست؟
در خصوص دادخواست خواهان آقای ................ فرزند .................... با وكالت خانم ....................... بطرفیت خوانده خانم ............................... فرزند ....................... بخواسته اعسار از پرداخت هزينه دادرسی مرحله تجديدنظر با توجه به اوراق و محتويات
پرونده – شهادت شهود در استشهاديه پیوست مبنی بر گواهی تأئید عدم ملائت خواهان در حد پرداخت هزينه دادرسی توسط
شهود امضاء کننده ذيل استشهاديه و مشارالیها دعوی را وارد دانسته باستناد ماده 5 قانون حمايت خانواده مصوب 91 به
اعسار موقت خواهان از پرداخت هزينه دادرسی تجديدنظر را صادر و اعلام می دارد

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

برای نپرداختن هزینه دادرسی اعسار داده اند و قبول شده است