مشاوره حقوقی رایگان - موضوع در رابطه با طلاق

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب با همسر خود به دلیل اختلاف میخواهیم طلاق بگیریم بنده به علت عصبایت زیاد همسرم را از خانه بوسیله پلیس 110تحویل خانواده اش دادم در گزارش مامور اشاره کرده است که من درخواست طلاق دادم و کلیه حق و حقوق همسرم را تقبل میکنم بعد از این جریان من دارایی هایم را انتقال دادم ولی در این مدت هیچ نوع شکایتی از طرفین صورت نگرفته است از کارشناس محترم تقاضا دارم بفرماید ایا گزارش پلیس میتواند مرا محکوم به فرار از دین بکند یا نه ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق رای وحدت رویه دیوانعالی کشور چنانچه ابتدا حکم محکومیت شخصی صادر شود و سپس اموالش را انتقال دهد مشمول معامله به قصد فرار از دین و مرتکب جرم شده است والا خیر