مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز پارکینگ

با سلام، ساختمان ما از طرف تعاونی ارتش ساخته شده است و 12 واحده است و 10 واحد در زیر ساختمان پارکینگ داشتند ، پارسال از تعاون ارتش اومدن 2 تا پارکینگ تو محوطه مجتمع ساختن و بعدش هم به همه واحدها سند دادند، الان واحد ما پارکینگش داخل محوطه مجتمع هست و سند هم داریم ، منتها الان 10 واحد پارکینگشون سرپوشیده هست و زیر ساختمان و درب هم گذاشتن و کاملا ایمن هست، اما برای ما که داخل محوطه هست فقط یه تیکه مشخص کردن به عنوان پارکینگ و با توجه به اینکه چند روز پیش باطری ماشینم رو دزدین ، میخواستم بدونم ایا میتونم این قسمت حیاط که که پارکینگ خونه ما هست و داخل سندم قید شده ، دیوار بکشم و درب ریموت دار بزارم یا نمیشه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید هم به دلیل مسائل ایمنی و هم اینکه ملک شماست منتهی هماهنگی با مدیر فراموش نشود